Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13578 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430135784
13578 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku - Schneider Electric - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430135784
13578 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku - Schneider Electric
12,56 €
12,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku - Schneider Electric
12,56 €
KKK ja lisateave

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest pisidetailidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivsust.

Peamised omadused PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Loomisel kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku disainimisel pöörati teravat tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku paistab silma erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle õigeks otsuseks kes püüavad omandatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka loodusele.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku by Schneider Electric on stabiilne ja kasulik lahendus Kaedra professionaalidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne ülespanek ja puhastus ning lai rakendusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood mõistliku hinnaga PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku ja veenduda selle 12.56 € parandatud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 22 auku (13578) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
12,56 €
12,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast