Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13577 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430135777
13577 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku - Schneider Electric - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430135777
13577 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku - Schneider Electric
7,75 €
7,75 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku - Schneider Electric
7,75 €
KKK ja lisateave

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku on BaltElec superior toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku kasutamist rasket ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku disainimisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades omaseid jooni saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes otsivad integreeritavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See viitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnale.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku by Schneider Electric on tõestatud ja tõhus lahendus Kaedra meistritele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne seadistamine ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood soodsa hinnaga PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku ja veenduda selle 7.75 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 16 auku (13577) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
7,75 €
7,75 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast