Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13576 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430135760
13576 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku - Schneider Electric - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430135760
13576 - PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku - Schneider Electric
4,56 €
4,56 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku - Schneider Electric
4,56 €
KKK ja lisateave

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku on BaltElec ülim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise range nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku kasutamist komplitseeritud ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku välja töötamisel pöörati teravat tähelepanu turvaküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku on kujundatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku leiab erinevates tööstusharudes. Oma omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle soodsaks valikuks kes vajavad kasutuses olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku by Schneider Electric on turvaline ja tõhus lahendus Kaedra tegijatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta online-pood soodsaima hinnaga PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku ja veenduda selle 4.56 € suures kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave PrismaSeT G Active - jaoturi klemmiplokk - 80A - 8 auku (13576) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
4,56 €
4,56 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast