Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13398 - Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430133988
13398 - Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit - Schneider Electric - Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430133988
13398 - Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit - Schneider Electric
7,89 €
7,89 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit - Schneider Electric
7,89 €
KKK ja lisateave

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit on BaltElec eliit toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Opale. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest osadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja töökust.

Peamised omadused Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ainet ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad korraliku ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit komplekteerimisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged õpetused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit leiab erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle parimaks variandiks kes tahavad rakendatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka elukeskkonnale.

Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit by Schneider Electric on kindel ja mõjus lahendus Opale spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne integreerimine ja remont ning lai kasutusala muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta BaltElec soodsaimaga hinnaga Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit ja veenduda selle 7.89 € parandatud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Opale Mini - pinnapealne jaotuskarp - IP 30 - 8 moodulit (13398) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
7,89 €
7,89 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast