Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13396 - Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430133964
13396 - Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit - Schneider Electric - Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430133964
13396 - Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit - Schneider Electric
6,47 €
6,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit - Schneider Electric
6,47 €
KKK ja lisateave

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit on BaltElec preemium toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Opale. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest pisidetailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundus tagavad kestva ja kulumustaluvuse. See võimaldab Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit kasutamist keerulistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit on tehtud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle täiuslikuks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See näitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnale.

Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit by Schneider Electric on stabiilne ja tulus lahendus Opale meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne korraldamine ja teenindus ning lai kasutusala muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta e-pood hea hinnaga Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit ja veenduda selle 6.47 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Opale Mini - pinnale paigaldatav jaotuskarp - IP 30 - 6 moodulit (13396) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
6,47 €
6,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast