Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

13181 - Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
13181 - Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit - Schneider Electric - Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit - Schneider Electric - 0
13181 - Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit - Schneider Electric
62,11 €
62,11 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit - Schneider Electric
62,11 €
KKK ja lisateave

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit on BaltElec preemium toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmistamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud lahendus tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit kasutamist komplitseeritud ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit komplekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvameetmetele. Vastav rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit on loodud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged juhised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks valikuks kes otsivad kasutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka maailmale.

Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit by Schneider Electric on veatu ja ressursisäästlik lahendus Kaedra professionaalidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta interneti kauplus konkurentsivõimelise hinnaga Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit ja veenduda selle 62.11 € garanteeritud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaedra pistikupesa jaoks 6 avaust 1 x 12 moodulit (13181) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
62,11 €
62,11 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast