Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

10315 - Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430139607
10315 - Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block - Schneider Electric - Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430139607
10315 - Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block - Schneider Electric
90,20 €
90,20 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block - Schneider Electric
90,20 €
KKK ja lisateave

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block on BaltElec preemium toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Mini Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise range nõudeid. Tehases kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block kasutamist äärmuslikes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block komplekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block on väljatöötatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged juhised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle ideaalseks otsuseks kes planeerivad kasutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähendab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka maailmale.

Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block by Schneider Electric on turvaline ja efektiivne lahendus Mini Kaedra ekspertidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai kasutusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus atraktiivse hinnaga Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block ja veenduda selle 90.20 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Weatherproof enclosure, mini Kaedra, for modular device, 1x12 modules, 1 terminal block (10315) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
90,20 €
90,20 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast