Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

10314 - Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430139591
10314 - Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules - Schneider Electric - Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430139591
10314 - Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules - Schneider Electric
67,96 €
67,96 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules - Schneider Electric
67,96 €
KKK ja lisateave

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules on BaltElec ülim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Mini Kaedra. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest elementidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja kasutegurit.

Peamised omadused Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Koostamises kasutatud algosad ja läbimõeldud lahendus tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules kasutamist keerulistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules disainimisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse teemadele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules on kujundatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules on levinud erinevates tööstusharudes. Oma tunnustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks ettevõtetele kes eelistavad kasutuses olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See deklarerib, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ökoloogiale.

Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules by Schneider Electric on soliidne ja tulus lahendus Mini Kaedra töötajatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta märkamata võimalust osta online-pood mõistliku hinnaga Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules ja veenduda selle 67.96 € ülimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Kaedra - mini enclosure for modular equipment - 195 x 200 mm - 8 modules (10314) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
67,96 €
67,96 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast