Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037192 - VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037192 - VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC - Legrand - VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC - Legrand - 0
037192 - VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC - Legrand
10,81 €
10,81 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC - Legrand
10,81 €
KKK ja lisateave

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC on BaltElec tipptasemel toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest peensustele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja kasutegurit.

Peamised omadused VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud disain tagavad püsiva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC kasutamist komplitseeritud ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC on loodud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC paistab silma erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle täiuslikuks variandiks kes tahavad olemasolevate seadmete ühtsust ja standardimist.

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See osutab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka maailmale.

VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC by Legrand on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus IP 2X klemmiplokid praktikutele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood soodsaimaga hinnaga VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC ja veenduda selle 10.81 € suures kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave VIKING3 TERMINAL BLOCK 1CONNEC (037192) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
10,81 €
10,81 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast