Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037182 - NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037182 - NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 - Legrand - NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 - Legrand - 0
037182 - NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 - Legrand
3,47 €
3,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 - Legrand
3,47 €
KKK ja lisateave

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 on BaltElec superior toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest komponentidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja tõhusust.

Peamised omadused NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 kasutamist komplitseeritud ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 välja arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 on kujundatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 on populaarne erinevates tööstusharudes. Tänu iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle parimaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See viitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ökoloogiale.

NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 by Legrand on veatu ja efektiivne lahendus IP 2X klemmiplokid professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne seadistamine ja ülevaatus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 ja veenduda selle 3.47 € kõrges kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave NEUT.DISC.TERM.BLOCK 1C. 2.5 (037182) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
3,47 €
3,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast