Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037180 - DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037180 - DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY - Legrand - DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY - Legrand - 0
037180 - DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY - Legrand
1,49 €
1,49 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY - Legrand
1,49 €
KKK ja lisateave

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY on BaltElec eliit toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja produktiivsust.

Peamised omadused DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tehases kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad ajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY kasutamist keerulistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY arendamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY on disainitud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad saavutada olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kaasneb, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ökoloogiale.

DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY by Legrand on veatu ja mõjus lahendus IP 2X klemmiplokid tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne installeerimine ja ülevaatus ning lai rakendusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja mõistliku hinnaga DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY ja veenduda selle 1.49 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DISCON.TERM.BLOCK 1CON.2.5GREY (037180) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
1,49 €
1,49 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast