Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037175 - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037175 - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 - Legrand - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 - Legrand - 0
037175 - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 - Legrand
4,64 €
4,64 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 - Legrand
4,64 €
KKK ja lisateave

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja effektiivsust.

Peamised omadused TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad ajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 kasutamist äärmuslikes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 välja mõtlemisel pöörati erilist tähelepanu turvaprobleemidele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged suunised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 paistab silma erinevates tööstusharudes. Kuna selle iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle ideaalseks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad omandatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See osutab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 by Legrand on usaldusväärne ja tõhus lahendus IP 2X klemmiplokid meistritele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikapood hea hinnaga TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 ja veenduda selle 4.64 € parimas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 35MM2 (037175) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
4,64 €
4,64 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast