Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037173 - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037173 - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 - Legrand - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 - Legrand - 0
037173 - TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 - Legrand
2,51 €
2,51 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 - Legrand
2,51 €
KKK ja lisateave

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise range nõudeid. Ehitusel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud välimus tagavad korraliku ja kulumustaluvuse. See võimaldab TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 kasutamist rasket ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 välja mõtlemisel pöörati suurt tähelepanu turvaprobleemidele. Sobivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 on formuleeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged suunised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle täiuslikuks ettevõtetele vajalikuks kes tahavad juurutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 by Legrand on veatu ja praktiline lahendus IP 2X klemmiplokid asjatundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai teeninduspiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 ja veenduda selle 2.51 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERM.BLOCK G/Y MET.1CON. 10MM2 (037173) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
2,51 €
2,51 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast