Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037171 - TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037171 - TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 - Legrand - TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 - Legrand - 0
037171 - TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 - Legrand
1,49 €
1,49 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 - Legrand
1,49 €
KKK ja lisateave

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 on BaltElec tipptasemel toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest elementidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja kasutegurit.

Peamised omadused TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Koostamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad püsiva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 kasutamist rasketes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 väljatöötamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 on kujundatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged korraldused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle väga sobivaks valikuks kes planeerivad käitatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kaasneb, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka maailmale.

TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 by Legrand on usaldusväärne ja mõjus lahendus IP 2X klemmiplokid praktikutele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigaldamine ja remont ning lai kasutusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaimaga hinnaga TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 ja veenduda selle 1.49 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERM.BLOCK G/Y METAL 4MM2 (037171) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
1,49 €
1,49 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast