Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037168 - TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037168 - TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY - Legrand - TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY - Legrand - 0
037168 - TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY - Legrand
2,41 €
2,41 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY - Legrand
2,41 €
KKK ja lisateave

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisiasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja töökust.

Peamised omadused TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY kasutamist töötingimustes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY on väljatöötatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged korraldused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY leiab erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele iseärasustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle soodsaks ettevõtete valikuks kes tahavad integreeritavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY by Legrand on veatu ja tõhus lahendus IP 2X klemmiplokid spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne monteerimine ja ülevaatus ning lai otstarve muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikapood mõistliku hinnaga TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY ja veenduda selle 2.41 € parimas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERM.BLOCK 2CON. 2LEV. 4 GREY (037168) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
2,41 €
2,41 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast