Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037166 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037166 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY - Legrand - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY - Legrand - 0
037166 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY - Legrand
9,59 €
9,59 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY - Legrand
9,59 €
KKK ja lisateave

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest osadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja toimivust.

Peamised omadused TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY kasutamist töötingimustes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY väljatöötamisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY on tehtud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY leiab erinevates tööstusharudes. Tänu omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle väga sobivaks valikuks kes planeerivad kasutuses olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY by Legrand on stabiilne ja efektiivne lahendus IP 2X klemmiplokid professionaalidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne seadistamine ja teenindus ning lai otstarve muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsa hinnaga TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY ja veenduda selle 9.59 € ülimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 70 GREY (037166) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
9,59 €
9,59 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast