Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037165 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037165 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY - Legrand - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY - Legrand - 0
037165 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY - Legrand
3,39 €
3,39 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY - Legrand
3,39 €
KKK ja lisateave

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY on BaltElec esmaklassiline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest osadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja effektiivsust.

Peamised omadused TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja kulumiskindluse. See võimaldab TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY kasutamist komplitseeritud ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY välja mõtlemisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY on kujundatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY on populaarne erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks ettevõtete valikuks kes püüavad juurutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnale.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY by Legrand on tõestatud ja tulus lahendus IP 2X klemmiplokid meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta loobumata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY ja veenduda selle 3.39 € parimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 35 GREY (037165) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
3,39 €
3,39 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast