Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037164 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037164 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY - Legrand - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY - Legrand - 0
037164 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY - Legrand
2,31 €
2,31 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY - Legrand
2,31 €
KKK ja lisateave

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY on BaltElec superior toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest osadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud ressursid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad püsiva ja vastupidavuse. See võimaldab TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY loomisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY on ehitatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged korraldused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle parimaks ettevõtete jaoks kes püüavad operatsioonis olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka loodusele.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY by Legrand on usaldusväärne ja praktiline lahendus IP 2X klemmiplokid praktikutele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne integreerimine ja puhastus ning lai tööulatus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta interneti kauplus hea hinnaga TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY ja veenduda selle 2.31 € garanteeritud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 GREY (037164) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
2,31 €
2,31 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast