Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037155 - DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037155 - DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY - Legrand - DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY - Legrand - 0
037155 - DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY - Legrand
5,58 €
5,58 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY - Legrand
5,58 €
KKK ja lisateave

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY on BaltElec esmaklassiline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja kasutegurit.

Peamised omadused DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY kasutamist ekstreemsetes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY loomisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusstandarditele. Sobivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY on loodud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged reeglid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle soodsaks lahenduseks kes püüavad olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY by Legrand on usaldusväärne ja tulus lahendus IP 2X klemmiplokid praktikutele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigutamine ja teenindus ning lai kasutusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta online-pood hea hinnaga DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY ja veenduda selle 5.58 € garanteeritud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DIODE TERM.BLOCK 2C.2L. 4 GREY (037155) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
5,58 €
5,58 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast