Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037152 - TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037152 - TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y - Legrand - TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y - Legrand - 0
037152 - TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y - Legrand
4,61 €
4,61 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y - Legrand
4,61 €
KKK ja lisateave

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y on BaltElec ülim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikema ja kulumisresistentsuse. See võimaldab TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y kasutamist rasketes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Sobivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y on disainitud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged reeglid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks ettevõtetele kes otsustavad operatsioonis olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ökoloogiale.

TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y by Legrand on veatu ja mõjus lahendus IP 2X klemmiplokid asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne monteerimine ja remont ning lai rakendusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta veebikaubamaja soodsaima hinnaga TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y ja veenduda selle 4.61 € kõrges kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERM.BLOCK 3CON.3LEV.2.5 G/G/Y (037152) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
4,61 €
4,61 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast