Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037151 - TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037151 - TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY - Legrand - TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY - Legrand - 0
037151 - TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY - Legrand
2,30 €
2,30 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY - Legrand
2,30 €
KKK ja lisateave

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest pisidetailidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja töökust.

Peamised omadused TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmistamises kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad pikema ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY kasutamist rasketel ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY komplekteerimisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY on väljatöötatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged instruktsioonid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle parimaks ettevõtetele kes eelistavad operatsioonis olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökosüsteemile.

TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY by Legrand on tõhus ja kasulik lahendus IP 2X klemmiplokid spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta interneti kauplus atraktiivse hinnaga TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY ja veenduda selle 2.30 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERM.BLOCK 3CON.3LEV. 2.5 GREY (037151) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
2,30 €
2,30 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast