Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037107 - TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037107 - TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE - Legrand - TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE - Legrand - 0
037107 - TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE - Legrand
2,09 €
2,09 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE - Legrand
2,09 €
KKK ja lisateave

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE kasutamist raskeid ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE on planeeritud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged manualid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle parimaks ettevõtete valikuks kes tahavad omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See väidab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE by Legrand on turvaline ja praktiline lahendus IP 2X klemmiplokid tundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta interneti kauplus mõistliku hinnaga TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE ja veenduda selle 2.09 € suures kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERM.BLOCK 2CON.2LEV. 2.5 BLUE (037107) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
2,09 €
2,09 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast