Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

037104 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
037104 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE - Legrand - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE - Legrand - 0
037104 - TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE - Legrand
1,97 €
1,97 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE - Legrand
1,97 €
KKK ja lisateave

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE on BaltElec tipptasemel toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest komponentidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja töökust.

Peamised omadused TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE kasutamist töötingimustes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE projekteerimisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE paistab silma erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes vajavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE by Legrand on turvaline ja toimiv lahendus IP 2X klemmiplokid asjatundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne seadistamine ja remont ning lai tööulatus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta e-pood väärtusliku hinnaga TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE ja veenduda selle 1.97 € parandatud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERMIN.BLOCK 1CONNECT. 16 BLUE (037104) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
1,97 €
1,97 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast