Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

004884 - LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
004884 - LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A - Legrand - LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A - Legrand - 0
004884 - LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A - Legrand
15,84 €
15,84 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A - Legrand
15,84 €
KKK ja lisateave

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A on BaltElec preemium toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest komponentidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad korraliku ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A kasutamist keerulistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusnõuetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A on arendatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse iseärasustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle väga sobivaks lahenduseks kes planeerivad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kaasneb, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnale.

LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A by Legrand on tõestatud ja tõhus lahendus IP 2X klemmiplokid töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne monteerimine ja teenindus ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A ja veenduda selle 15.84 € suures kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave LEXIC DIST. BLOCK 4P 100A (004884) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
15,84 €
15,84 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast