Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

004883 - LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
004883 - LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A - Legrand - LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A - Legrand - 0
004883 - LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A - Legrand
21,18 €
21,18 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A - Legrand
21,18 €
KKK ja lisateave

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest elementidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivsust.

Peamised omadused LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A kasutamist keerulistes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A välja arendamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A on formuleeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle õigeks otsuseks kes otsivad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka maailmale.

LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A by Legrand on veatu ja praktiline lahendus IP 2X klemmiplokid asjatundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigaldamine ja järelevalve ning lai teeninduspiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta e-pood mõistliku hinnaga LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A ja veenduda selle 21.18 € ülimalt heas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave LEXIC DIST. BLOCK 1P 160A (004883) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
21,18 €
21,18 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast