Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

004882 - LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
004882 - LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A - Legrand - LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A - Legrand - 0
004882 - LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A - Legrand
13,59 €
13,59 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A - Legrand
13,59 €
KKK ja lisateave

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A on BaltElec parim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisidetailidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja effektiivsust.

Peamised omadused LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tehases kasutatud algosad ja läbimõeldud disain tagavad pikaajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A kasutamist rasketes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A kavandamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A on formuleeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle ideaalseks ettevõtetele kes otsustavad rakendatavate seadmete standardimist ja standardimist.

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähistab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka maailmale.

LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A by Legrand on soliidne ja praktiline lahendus IP 2X klemmiplokid professionaalidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja puhastus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta hüljamata võimalust osta interneti kauplus mõistliku hinnaga LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A ja veenduda selle 13.59 € usaldusväärses kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave LEXIC DIST. BLOCK 2P 125A (004882) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
13,59 €
13,59 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast