Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

004879 - LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
004879 - LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A - Legrand - LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A - Legrand - 0
004879 - LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A - Legrand
58,48 €
58,48 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A - Legrand
58,48 €
KKK ja lisateave

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A on BaltElec preemium toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest komponentidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja toimivust.

Peamised omadused LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad kestva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A kasutamist rasket ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A projekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A on ehitatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A on levinud erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete iseärasustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks variandiks kes vajavad käitatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökoloogiale.

LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A by Legrand on tõestatud ja toimiv lahendus IP 2X klemmiplokid tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigaldamine ja järelevalve ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta online-pood taskukohase hinnaga LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A ja veenduda selle 58.48 € kõrges kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave LEXIC DIST. BLOCK 4P 160A (004879) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
58,48 €
58,48 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast