Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

004858 - TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
004858 - TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS - Legrand - TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS - Legrand - 0
004858 - TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS - Legrand
8,57 €
8,57 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS - Legrand
8,57 €
KKK ja lisateave

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS on BaltElec tipptasemel toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja effektiivsust.

Peamised omadused TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmistamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikema ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS kasutamist keerulistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS välja mõtlemisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS on tehtud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged juhised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks ettevõtete jaoks kes soovivad kasutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähistab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka maailmale.

TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS by Legrand on usaldusväärne ja ressursisäästlik lahendus IP 2X klemmiplokid asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne integreerimine ja teenindus ning lai rakendusala muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS ja veenduda selle 8.57 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERMINAL BLOCK BLACK 33OUTPUTS (004858) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
8,57 €
8,57 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast