Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

004850 - TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
004850 - TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS - Legrand - TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS - Legrand - 0
004850 - TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS - Legrand
1,16 €
1,16 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS - Legrand
1,16 €
KKK ja lisateave

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest üksikasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja toimivust.

Peamised omadused TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ainet ja läbimõeldud projekteerimine tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS kasutamist töötingimustes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS projekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS on arendatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle ideaalseks lahenduseks kes vajavad kasutuses olevate seadmete standardimist ja standardimist.

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kinnitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS by Legrand on kvaliteetne ja efektiivne lahendus IP 2X klemmiplokid spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja remont ning lai teeninduspiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS ja veenduda selle 1.16 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave TERMINAL BLOCK BLACK 4 OUTPUTS (004850) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
1,16 €
1,16 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast