Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

004806 - SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
004806 - SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS - Legrand - SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS - Legrand - 0
004806 - SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS - Legrand
3,98 €
3,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS - Legrand
3,98 €
KKK ja lisateave

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS on BaltElec esmaklassiline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - IP 2X klemmiplokid. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest pisiasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ainet ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pikaajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS kasutamist äärmuslikes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS komplekteerimisel pöörati erilist tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS on kujundatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle soodsaks ettevõtete jaoks kes otsivad kasutuses olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See näitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS by Legrand on kindel ja praktiline lahendus IP 2X klemmiplokid spetsialistidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigaldamine ja korraldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS ja veenduda selle 3.98 € garanteeritud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave SCREW TERMINAL BLOCK 19OUTPUTS (004806) kohta firmalt Legrand

Hiljuti vaadatud
3,98 €
3,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast